Blogg

6. nov, 2015

Så er november her og det er tid for utstillinger av både kaniner og fjærfe. Petter var i Trondheim sist helg og fikk en finfin 2. plass.

Nå er høner og ender på plass på Lista, og forhåpentligvis så oppfører de seg ordentlig i morra når dommerne kommer og skal se på de;) Her er hvertfall en cayuga-andrikk snart klar for tur.

 

2. nov, 2015

Guri er ei lita kockinhøne som er veldig flink til å ruge og passe på kyllingnene sine. Det er plass til veldig mange små inne i fjæra til Guri, men det er ikke alltid de holder hodet på innsiden da. Litt nysgjerringe er de og må se hva som skjer. 

 

12. sep, 2015

Lenge siden jeg har fått skrevet noe på siden nå, men var en tur ute med kamera her for noen dager siden, og tenkte det var greit å legge ut litt om hva som skjer her.

Høsten nærmer seg jo, og med den kommer utstillingene på løpende bånd. Petter er tatt opp som kandidat til å bli kanindommer og gru-gleder seg selvfølgelig til utstillingene begynner. Og like spent er vi selvfølgelig på hvordan det går med årets oppdrett. Her er et bilde av noen av Petters håpefull. Blir spennende å se hvordan det går i år.

12. sep, 2015
8. mai, 2015

Når man har lagt seg klukk og er litt klumsete, som disse brahmahønene ofte er, så hender det jo at det går et egg eller to. Noen stjeler da egg fra andre, men Trulte gjør ikke sånn. Trulte tenker at man tager hva man haver og tar et eple i stedet...haha... Ja, hvorfor ikke, 21 dager er lenge å ligge å ruge, så da har man hvertfall litt niste;) Saftig er det også!